Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/5/16 , Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ 5ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

H μεγάλη μέρα της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2016, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στις 7 μ.μ.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ 5ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣΟ 5ος Μαραθώνιος Ανάγνωσης «Ο θαυμαστός κόσμος της Άλκης Ζέη»έφτασε αισίως στο τέλος του και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή των μαθητών τους, και όσων «τερμάτισαν» αλλά και όσων «έτρεξαν» με τα βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, αλλά δεν κατάφεραν να τα διαβάσουν όλα.
Φέτος, ο Μαραθώνιος βασίστηκε στο έργο της Άλκης Ζέη. Τα παιδιά της Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού, αλλά και των τριών τάξεων του Γυμνασίουείχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με τα βιβλία της και να γνωρίσουν το έργο της σπουδαιότερης εν ζωή συγγραφέα παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας.

H μεγάλη μέρα της κλήρωσης που θα αναδείξει στη συνέχεια τους μεγάλους τυχερούς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), στις 7 μ.μ., παρουσία της Άλκης Ζέη. Η κλήρωση είναι ανοιχτή στα σχολεία που συμμετείχαν στον 5ο Μαραθώνιο.
Σαράντα (40) συνολικά μαθητές/τριες, πέντε (5) παιδιά από κάθε τάξη (Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού, Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου) θα κερδίσουν πλούσια δώρα(για τα οποία θα ενημερωθείτε σύντομα μέσω του διαδικτυακού μας τόπου). Επιπλέον, δέκα (10) σχολεία θα κερδίσουν περισσότερους από 100 τίτλους βιβλίων για τη βιβλιοθήκη τους.
Εάν ενδιαφέρεστε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση της κλήρωσης, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail:marathonios@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) ή, εάν είστε εκπαιδευτικός, το σχολείο και τον αριθμό των μαθητών που θα παρακολουθήσουν την κλήρωση, καθώς και την ένδειξη: ΚΛΗΡΩΣΗ 5ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ.
Τώρα που και ο 5ος Μαραθώνιος έφτασε στο τέλος του, θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις απόψεις και τις σκέψεις των εκπαιδευτικών γι’ αυτή την πρωτοβουλία που αποτελεί πλέον ετήσιο θεσμό. Εάν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας, εάν σας βοήθησε στο έργο σας σχετικά με το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να μας στείλουν τις επισημάνσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση schools@metaixmio.gr, ώστε να τις λάβουμε υπόψη μας για μελλοντικές παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου